SKLEP REVME

W tym miejscu znajdziesz użyteczne informacje na temat działania naszego sklepu.

POLITYKA PRYWATNOŚCI ORAZ OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH 

1.    Administratorem baz danych osobowych przekazywanych przez Konsumentów sklepu jest Sprzedający.

2.    Sprzedający zobowiązuje się do ochrony danych osobowych zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 roku. Kupujący podając przy składaniu zamówienia swoje dane osobowe Sprzedającemu wyraża zgodę na ich przetwarzanie przez Sprzedającego w celu realizacji złożonego zamówienia. Kupujący ma w każdej chwili możliwość wglądu, poprawiania, aktualizacji oraz usuwania swoich danych osobowych.

3.    Firma Univail sp. z o.o. nie udostępnia żadnych danych osobowych swoich klientów do celów innych niż związanych z realizacją zamówienia. Dotyczy to zarówno danych adresowych, jak i adresów e-mail.

4.    Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookies w celu dostosowania zawartości stron do Państwa preferencji, uwierzytelnienia Państwa w serwisie w celu udostępniena treści dostępnych wyłącznie dla zalogowanych użytkowników oraz w celu tworzenia statystyk wykorzystania naszych usług. Pliki cookies mogą być przechowywane do momentu zamknięcia przeglądarki lub do momentu usunięcia ich z przeglądarki. Jeżeli nie wyrażają Państwo zgody na wykorzystanie plików cookies prosimy wyłączyć możliwość ich umieszczania w ustawieniach swojej przeglądarki.

5.    Sklep www.revme.pl może wykorzystywać dane użytkowników w celach marketingowych.W każdym mailu znajduje się link „rezygnacja z newslettera“, po kliknięciu którego nie będą otrzymywać Państwo więcej informacji o promocjach i nowościach.  Anulowania subskrypcji można dokonać także przesyłając maila na adres univail@univail.pl

6.    Jeśli życzą sobie Państwo usunąć swoje dane osobowe z naszej bazy, prosimy o przesłanie takiej informacji na adres univail@univail.pl. Wszelkie dane zostana usunięte.

X